Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛ_ΝΙΑ

Ποιος και γιατί φοβάται τον προϊστάμενο της ΔΟΥ Μεσολογγίου;
Με την πέννα του Γιάννη Πορφύρη
Ανεξακρίβωτες πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι περίπου εβδομήντα σελίδες αναφορά (!), υποβλήθηκε πρόσφατα, από υψηλά ιστάμενο "ιερό" πρόσωπο της Ναυπάκτου, εναντίον του προϊσταμένου της ΔΟΥ Μεσολογγίου που αφορά στη γνωστή ποινική υπόθεση των χρεών της τέως Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου προς ο Δημόσιο. Έφριξαν όσοι είδαν και διάβασαν το σχετικό κείμενο, που σε μια "αλλαλούμ" επιχειρηματολογία, το μόνο που βγαίνει ως τελικό συμπέρασμα είναι "φάτε" τον Παναγιώτη Κυρίτση, με "ενοχλεί" (!)... Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η σχετική αναφορά, έχει ήδη φτάσει σε πάρα πολλά γραφεία, ακόμη και στην Εισαγγελία Μεσολογγίου!


Ήδη στο παρελθόν, είχε δημοσιευτεί πάλι, το γεγονός, ότι "γνωστοί -άγνωστοι" ήθελαν να "αποκεφαλίσουν" τον προϊστάμενο της ΔΟΥ Μεσολογγίου κ. Παν. Κυρίτση, που κάνει πολύ καλά τη δουλειά του, και μπορεί να στέκεται σοβαρά και ως προϊστάμενος, αλλά και ενώπιον κάθε άλλης Αρχής. Απλά τώρα, βγήκαν οι μάσκες. Αποκαλύπτεται το βρώμικο παρασκήνιο.
Άραγε, τι ακριβώς συμβαίνει? Ποιος μπορεί να ενοχλείται τόσο πολύ,  από την παρουσία του Παν. Κυρίτση, που είναι γνωστό το πόσο ακέραιος είναι στο πόστο του?
Και γιατί άραγε να ενοχλείται?
Μήπως τελικά, δεν θέλουμε τα "καθαρά χέρια" στη Δημόσια Διοίκηση, όταν δεν καλύπτουν τις "βρωμιές"? Μήπως?
Ας το καταλάβουμε καλά. Τέλος τα κόλπα των "μεγάλων", και οι αρπαχτές.
Άλλαξε η εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου